top of page

Over ons

EDASCO

Inzicht en zelfreflectie als basis voor ontwikkeling en effectiviteit van mensen, teams en organisaties. Dat is de kern van onze bijdrage aan uw succes.

Sterk verankerd in de regio Arnhem-Nijmegen is EDASCO het bureau voor assessment, coaching en (HR-)advies. Opererend vanuit een comfortabele kantoorlocatie in het centrum van Arnhem zijn we gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk. We kennen de regio, de markt, en beschikken over een uitgebreid netwerk in zowel het publieke als private domein. Wij benutten de verschillen tussen sectoren als bron van leren en reflectie. Tegelijkertijd zijn we altijd in staat aan te sluiten bij uw specifieke context of situatie.

Naast individuele trajecten zijn grote projecten ook aan ons besteed. EDASCO werkt samen met ervaren senior adviseurs, voormalig GITP collega's en anderen. Soms is specifieke expertise gewenst of eenvoudig meer adviescapaciteit. In dergelijke situaties kunnen we putten uit een breed netwerk aan adviseurs, coaches en andere professionals. EDASCO staat garant voor de kwaliteit van deze partners.

EDASCO werkt conform de richtlijnen van het NIP, het Nederlands Instituut van Psychologen. Bij al onze werkzaamheden is de beroepscode van het NIP een toetsteen op ethiek.

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om; data zijn bij ons veilig en worden voor geen enkel ander doel gebruikt dan in het kader van de opdracht en correspondentie nodig is. Hierover lees je meer in onze privacyverklaring.

Ed van Sluijs

NIP210_NIP_Psycholoog_RGB.jpg

Ruim 20 jaar ervaring als adviseur en coach. Ik sluit aan bij je vragen en help bij het verkrijgen van verscherpt inzicht. Soms kritisch confronterend, altijd empathisch en in verbinding. Ik combineer mijn ervaring als manager en directeur in het leidinggeven aan professionals, met de expertise als psycholoog en mijn rollen als adviseur en coach.

 

Ik voel mij thuis in de bestuurs- en directiekamer en verkeer graag in contact met executives en toonaangevende top-professionals. Of het nu gaat om hoogleraren, burgemeesters, topcoaches in de sport of andere eigenzinnige professionals, bestuurders en directeuren.

Samen zetten we stappen in verscherpt inzicht en gewenste ontwikkeling.

 

Radboud Universiteit Nijmegen: Arbeids- & Organisatiepsychologie 

INSEAD: Advanced Management Program

Mijn ervaring heb ik opgedaan in de wetenschap en bij GITP, jarenlang het toonaangevende adviesbureau op het vlak van assessment en advisering.

​​

foto evs website.GIF
Ed van Sluijs
 
Arbeids- & Organisatiepsycholoog NIP

Wat mensen zeggen

Evert, directeur

Aan een adviseur, zoals jij bent, is altijd behoefte in directies en boardrooms. Fijn om in de toekomst samen te werken.

Patrick, directeur bestuurder

Met veel plezier denk ik terug aan onze samenwerking. Als jongeling leerde ik graag van je. Vooral omdat je zelf altijd nieuwsgierig was en niets opdrong. 

Hans, adjunct directeur

Bedankt voor de mooie samenwerking zowel bij mijn eigen assessment als later bij de opdrachten voor onze organisatie.

bottom of page