top of page

Onze Assessment

programma's

Persoonlijk, inzicht gevend

Het maximaliseren van de kans op een goede beslissing. Dit vormt in de kern de toegevoegde waarde van onze assessment programma's. Of het nu gaat over de selectie van nieuwe collega's of het besluit tot investeren in hun ontwikkeling. Altijd is een verdiept inzicht behulpzaam bij het maken van de juiste keuzes. Met als gevolg een maximaal rendement op uw investering. Zodoende leveren wij een bijdrage aan het succes en de ontwikkeling van uw organisatie.

En voor individuele medewerkers vormt een assessment programma een uitgelezen moment om eigen vragen beantwoord te krijgen in de sfeer van "wat kan ik?, wat wil ik? en hoe kom ik daar?"

Inzicht in de talenten en kwaliteiten, competenties en drijfveren van mensen staat aan de basis van elk assessment. Dit realiseren we via persoonlijk en respectvol contact. Soms ook confronterend en altijd vertrouwen wekkend. Dat zijn de kenmerken van onze assessments. Deze worden door deelnemers ervaren als betekenisvolle ontmoeting en leiden tot een kernachtig en werkzaam advies.

Drie perspectieven

Assessment programma's worden veelal vanuit één van de onderstaande perspectieven ingezet. Wij zorgen ervoor dat uw vraag wordt beantwoord:

  1. Ontwikkelassessment: wat moet ik ontwikkelen om beter in mijn werk te worden en hoe kan ik dat het beste doen? (persoon in functie vormt het vertrekpunt)

  2. Selectieassessment: is er voldoende match met een bepaalde positie en wat moet  nog verder ontwikkeld worden? (functie vormt het vertrekpunt)

  3. Potentieel assessment: waar liggen mijn kwaliteiten en talenten vooral en in welke rol of functie kom ik het best tot mijn recht? (persoon in context van loopbaan)

Verschijningsvormen van onze assessments

  • Compact of Intensief

  • Professional, Management of Executive

  • In levende lijve of online / digitaal

Liever een assessment in de vorm van een 360°-feedback traject

"Behendigheid en souplesse, met behoud van consistentie, als basis voor effectiviteit in leiderschap, samenwerken en beïnvloeden."

In evaluaties een 8,3 gemiddeld

wat deelnemers vertellen

"De adviezen waren erg nuttig en werden prettig gebracht. De conclusie is oprecht en inhoudelijk correct in mijn ogen."

bottom of page