top of page

Versneld Ontwikkelen

Intensieve individuele training met acteur en coach

In een halve dag je vaardigheden uitbreiden en je effectiviteit vergroten. Jij staat centraal en de focus ligt op jouw leerproces. Dat is wat we realiseren in het programma Versneld Ontwikkelen. Samen met een persoonlijke coach en een trainingsacteur ga je individueel oefenen met gewenste vaardigheden.

Tijdens de kennismaking, persoonlijk of telefonisch, bespreken we de thema’s waarop je je wilt versterken. Soms zijn dit ontwikkelpunten die in een assessment naar voren zijn gekomen. Minstens zo vaak gaat het om zaken waar je in je dagelijkse werk tegenaan loopt.

In je voorbereiding noteer je voor jezelf een aantal concrete situaties die je tijdens de training wilt oefenen. Dat kunnen situaties zijn waarin jij minder effectief was. Maar het kan ook gaan om bepaalde type personen waarmee jij minder gemakkelijk overweg kunt of om specifieke competenties die je wilt versterken.

Tijdens de training breng jij je casus in en de trainingsacteur creëert voor jou gelegenheid om te oefenen. Jij instrueert de acteur zodat er voor jou een relevante en herkenbare oefensituatie ontstaat. Soms brengt de acteur een oefening in op een bepaald aspect te verhelderen. De coach begeleidt het leerproces, zorgt voor verdieping waar nodig. De verbinding tussen de oefensituatie en je dagelijkse werk krijgt eveneens aandacht.

bottom of page